след като я запаля ми светва лампата на инжекциата,работи нормално не мени оборотите,смених дат4ика на разпределителният вал сега моиат маистор иска да сменя и шаибата на разпределителният вал.Да си давам ли парите воб6те или да я карам така. Ако някои колега е имал подобен проблем да помага
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем със инжекциата
Collapse
X
-
Колега, прочети тази тема и намери диагностичен център в твоя град
http://www.clubalfaromeo.com/forum/view ... hp?t=1608297' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
-
според книжката на колата (моята) по спомен тая лампа ако свети постоянно - проблем с ламбда сондите и катализатора, ако мига - проблем с инжекциона
а тоя дето прави диагностика трябва да ти каже какъв е проблемът, иначе кел файдаАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
каза ми 4е проблема е в дат4ика ,смених го. това ми даде на компа,6аибата на разпределителниа вал се оказа крива ходих на стругар сега е права ама маистора иска да я сменя,не показа друг проблемна диагностиката,ама тоиа маи се у4и на моита алфаivo alfa 146 1.4 t.s.
Comment
-
същото се случваше и при мен - от време на време светва лампата за инжекциона, без да влияе на нещо.... освен това почти всеки път като е студена, след запалване светваше за 3-4 сек, след което изгасваше... преди седмица сложих нов акумулатор, стария е работел на 50% казаха, и оттогава не е светвала тая лампа....'99 Alfa 145 1.9 JTD
Comment
-
Преди 3 години имах същия проблем.Като запаля колата, лампата на инжекциона светваше,макар че автомобила си работеше нормално.Карах я на няколко места ,но на всякъде ми вдигаха рамене. И така ,докато й сменя ангринажния ремък и ремъка с обтяжните ролки на генератора и хидравликата... И ,о Боже, от тогава вече не свети! Явно момчето,което ми ги смени си разбираше от работата.И за сега /да чукна на дърво/всичко си е нормално.
Alfa Romeo146 1.6TS '99
Comment
Comment